Tietosuojalausunto

Verkkosivujen käytön yhteydessä kerättyjen henkilötietojen suojaaminen on tärkeä asia johon Bayer suhtautuu erittäin vakavasti. Seuraavassa kerrotaan, mitä tietoja säilytetään ja mitä hävitetään, ja miten tiedot turvataan.
 

Tietojen kerääminen

Verkkosivustoamme voi käyttää paljastamatta henkilötietojaan. Sivuston käyttö edellyttää henkilötietojen kirjaamista vain siinä tapauksessa, että tietoja tarvitaan tilatun tuotteen tai palvelun toimittamiseen. Sivuston kä ytön aikana yrityksen palvelimille voi tallentua tietoja turvasyistä. Näitä tietoja voivat esimerkiksi olla Internet-palveluntarjoajan nimi, sen sivuston nimi, jolta on siirrytty Bayerin sivustolle, sivustot, joille on siirrytty Bayerin sivustolta, sekä IP-osoite. Näiden tietojen perusteella voi olla mahdollista selvittää käyttäjän henkilöllisyys, mutta tietoja ei käytetä siihen tarkoitukseen. Sen sijaan tietoja käytetään ajoittain tilastollisiin tarkoituksiin, mutta sivuston käyttäjien henkilöllisyydet pidetään kuitenkin aina salassa. Kun henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille tilattujen tuotteiden tai palveluiden toimittamista tai muita käyttäjän hyväksymiä tarkoituksia varten, tietosuojasäännösten noudattaminen varmistetaan tarvittavilla teknisillä ja organisatorisilla toimilla.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Keräämme vain sellaisia henkilötietoja, jotka käyttäjä tarkoituksella ilmoittaa meille rekisteröitymisen yhteydessä, täyttäessään lomakkeita, kirjoittaessaan sähköpostiviestejä, tilatessaan tuotteita tai palveluja tai lähettäessään meille kyselyjä esimerkiksi tilaamastaan materiaalista. Tietokanta sisältöineen pysyy yrityksen sisällä, ja siihen on pääsy vain valtuutetuilla henkilöillä tai meille työskentelevillä palveluntarjoajilla. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön missään muodossa, ellemme ole saaneet siihen käyttäjän lupaa tai ellei se ole lainsäädännön mukaan välttämätöntä. Kaikki käyttäjän ilmoittamat henkilötiedot pysyvät Bayerin hallinnassa ja vastuulla. Osa tiedoista voidaan tallentaa tai niitä voidaan käsitellä sähköisesti maissa (esim. USA:ssa), joiden tietosuojalait eroavat Suomen laeista. Tällaisissa tapauksissa varmistamme, että kyseisessä maassa käytetään tarvittavia suojatoimia niin, että turvallisuuden taso on sama kuin Suomessa.

Käyttötarkoitukset

Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan toimitettaessa tilattuja tuotteita tai palveluita tai muussa käyttäjän hyväksymässä tarkoituksessa sekä lainsäädännön niin vaatiessa.

Oikeus tarkistaa ja korjata omat tiedot

Sivuston käyttäjällä on oikeus tarkistaa ja korjata järjestelmään tallennettuja henkilötietojaan, jos hän epäilee niiden olevan vanhentuneita tai vääriä. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostiviesti Yhteystiedot-osiossa mainittuun osoitteeseen.

Oikeus peruuttaa tietojen käyttölupa

Sivuston käyttäjällä on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamansa lupa henkilötietojen käyttöön. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostiviesti Yhteystiedot-osiossa mainittuun osoitteeseen.

Tietojen säilyttäminen

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan, kuin niitä tarvitaan tilatun tai hyväksytyn palvelun toimittamiseen, ja pidempään vain lainsäädännön niin vaatiessa.

Evästeiden käyttö

Evästeet (cookies) ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat käyttäjän selaimen välimuistiin. Evästeiden avulla palvelimen on mahdollista tunnistaa käyttäjän selain sivuston toiminnan tehostamiseksi ja käytön yksinkertaistamiseksi. Evästeiden kautta kerättyjä tietoja ei käytetä käyttäjän henkilöllisyyden määrittämiseen.

Suurin osa selaimista hyväksyy evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin vaihtaa selaimen asetuksia niin, että evästeet estetään tai niiden tallentamisesta ilmoitetaan aina erikseen.


Turvallisuus

Bayer käyttää teknisiä ja organisatorisia toimia tietojen suojaamiseksi manipulaatiota, hävittämistä, tuhoamista ja luvatonta käyttöä vastaan. Bayerille ilmoitetut henkilötiedot muutetaan siirtovaiheessa koodiksi, jolla estetään kolmansia osapuolia käyttämästä tietoja mahdollisesti hyväksi. Turvakäytäntöjä päivitetään jatkuvasti teknologian kehittymisen myötä.

Lapset

Koska lasten henkilötietojen suojaaminen on erityisen tärkeää, emme kerää, prosessoi tai käytä kenenkään henkilötietoja, jonka tiedämme olevan alle 13-vuotias, ilman hänen lailliselta huoltajaltaan saatua hyväksyntää. Laillisella huoltajalla on halutessaan oikeus tarkistaa lasta koskevat tiedot tai pyytää niiden poistamista.

Yhteystiedot

Jos sinulla on ongelmia, kysymyksiä tai ideoita, ota yhteyttä johonkin alla mainituista henkilöistä.

Bayer-konsernin tietosuojavaltuutettu Suomessa:

Bayer Oy

Tietosuojavaltuutettu

PL 415

20101 Turku

Email

Corporate Data Protection Officer of Bayer AG:

Head of Data Privacy

Eva Gardyan-Eisenlohr

Phone: +49 (0) 30 468 16924

Email

Internet kehittyy jatkuvasti, joten myös tietosuojalausuntoon täytyy ajoittain tehdä muutoksia. Bayer pidättää itsellään oikeuden tehdä näitä muutoksia tarpeen vaatiessa.

Copyright © Bayer CropScience