02-11-2018

Maatalouskonemessuilla julkistetaan Ascra Xpro-satokisan voittaja

Bayer on aktiivisesti mukana Maatalouskonemessuilla: Bayerin oma osasto sijaitsee Farmitin yhteisosastolla 6D 80.

Ascra Xpro-satokisan palkintojenjakotilaisuus Maatalouskonemessuilla – kuka voitti? Ja millä sadolla?

Tervetuloa juhlistamaan Ascra Xpro-satokisan voittajia Viljelijän Avena Bernerin osastolle pe 16.11. klo 13.30.

Bayer ja Viljelijän Avena Berner järjestivät Ascra Xpro-tautiaineen ympärille satokisan kasvukautena 2018. Mukaan lähti 13 innokasta viljelijää ja tiimin vetäjänä toimi Bernerin myyjä. Vaikeasta kasvukaudesta huolimatta sadot saatiin puitua ja mitattua ja nyt on aika julkistaa voittajat.

Haastattelussa kärkikaksikko ja muita Ascra Xpro-satokisaan osallistuneita viljelijöitä. Kuulemme millaisia reseptejä ja viljelymetodeja kisaajat käyttivät ja kuinka sato lopulta onnistui.

 

Peittausinfot osastollamme jokaisena messupäivänä klo 10.00, 14.00 ja 15.30

Paikalla esitellään nestepeittaukseen sopivia uusia peittausaineita ja kerrotaan hyviä vinkkejä kuinka onnistua nestepeittauksessa. Esittelyssä Jussi 2016-ruuvipeittain.

Bariton Super on uusi tehokas peittausaine kaikille viljoille. Aikaisempiin valmisteisiin verrattuna Bariton Super toimii kauralla paremmin, peittaus on helpompaa ja orastuminen nopeaa. Suomalaiset viljelijät testasivat Baritonia vuosina 2017-2018 ja kokemukset olivat hyviä niin tehon kuin peittauksen onnistumisen osalta. Kuule lisää Bariton kokemuksista osastollamme.

Copyright © Bayer AG