Mobius FX

Mobius FX on laajatehoinen ratkaisu tautien torjuntaan kaikilla viljoilla. Mobius FX –paketti  sisältää strobia sekä runsaasti vahvoja triatsoleja. Ratkaisu torjuu kaikki viljojen yleiset lehtilaikkutaudit, mutta erityisen vahva se on ohralla rengaslaikkua ja vehnällä ruskolaikkua vastaan. Mobius FX tehoaa erinomaisesti ruosteita vastaan ja sopii myös erittäin hyvin rukiin tautien torjuntaan erinomaisen rengaslaikku- ja ruostetehon ansiosta.

Tuotteen trifloksistrobiini antaa pitkän tautisuojan yhdessä protiokonatsolin kanssa. Kolmas tehoaine tebukonatsoli vaikuttaa nopeasti kasvissa ja pysäyttää taudin etenemisen.

Tuotepaketissa on kaksi 5 L kanisteria ja ohjeistus yhteiskäytölle.

 

Käyttö ohralla:  käytetään lippulehtivaiheessa 0,3 l/ha + 0,3 l/ha.

Käyttö vehnällä: käytetään tähkän tultua esille 0,35-0,4 l/ha + 0,35-0,4 l/ha. Käytä suurempaa annosta jos tautipaine on suuri ja taudinoireita jo näkyvissä.

Käyttö kauralla: Käytetään lippulehden tullessa esille 0,3 + 0,3l/ha.

Käyttö rukiilla: Käytetään 0,35-0,4 l/ha + 0,35-0,4 l/ha  lippulehden tullessa esille tai viimeistään tähkän tultua esille.                                                                                                   

Sekoitukset:

Mobius FX-tuotteita voidaan ruiskuttaa seoksena rikkakasvivalmisteiden ( huom! ei Ally Class), kasvunsääteiden, muiden tautiaineiden, tuhohyönteisten torjuntaan käytettävien aineiden sekä hivenravinteiden (esim. Yara Vita Thiotrac 300) kanssa

Muuta huomioitavaa:

Saa käyttää peräkkäisinä vuosina, ei pohjavesialueille. Viuhkasuuttimilla saa ruiskuttaa 20 m päässä vesistöstä, 50 % tuulikulkeumaa alentavilla suuttimilla 15 m päässä ja 75 % vähentävillä suuttimilla 10 m päässä vesistöstä.

.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.Kysy meiltä

Klikkaa kuvasta nettilomakkeeseen!

Copyright © Bayer AG