Tietoa Bayer Crop Sciencesta

Bayer Crop Science on Bayer AG:n tytäryhtiö, jonka vuotuinen liikevaihto on n. 8,8 mrd €. Bayer Crop Science on maailman johtavia tuotekehitystyötä harjoittavia yrityksiä maatalouden kasvinsuojelun, siementuotannon sekä muuhun ammatti- ja myös kuluttajakäyttöön tarkoitettujen torjuntaratkaisujen alalla.

Yrityksen tuotevalikoima on kattava sisältäen korkealaatuiset siemenet, kemiallisesti ja biologisesti toimivat innovatiiviset kasvinsuojeluratkaisut, sekä laajat oheispalvelut nykyaikaiselle kestävän tuotannon maataloudelle. Tämän lisäksi Bayer Crop Sciencella on laaja tuote- ja palveluvalikoima kodin ja puutarhan tuholaistorjunnasta metsänhoidollisiin tuotteisiin.

Bayer Crop Science toimii noin 120:a maassa ja sillä on noin 20 400 työntekijää, jotka hoitavat myös paikalliset asiakassuhteet.

Pohjoismaissa Bayer Crop Science toimii osana Bayer Nordic - organisaatiota. Kasvinsuojelun liiketoimintayksikössä Pohjoismaissa työskentelee noin 35 henkilöä. Bayer Crop Sciencen Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa Tanskassa ja Suomen toimisto Keilarannassa Espoossa.

Pohjoismaissa yrityksellä on Suomen lisäksi toimipisteet myös Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.