Infinito

 

Perunaruton torjuntaan. Tehoaa lehti-, varsi- ja mukularuttoon.

Infinito on markkinoiden ainoa systeemisesti toimiva valmiste, joka tehoaa erinomaisesti lehti- ja mukularuttoon ja hyvin varsiruttoon. Valmisteessa on kaksi tehoainetta, joista fluopikolidi on täysin uusi. Toinen tehoaine on Consentosta tuttu propamokarbi. Infinito tehoaa perunaruton kaikissa kehitysvaiheissa. Valmisteen tehoaika on markkinoiden pisin ja Euroblight 2014-2016 -vertailujen mukaan ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Infinito sopii parhaiten ruiskutuksien keskivaiheeseen, jolloin tehokas mukularuton torjunta voidaan aloittaa mahdollisimman aikaisin ja samalla pidetään lehtirutto poissa kasvustosta. Ruiskutukset voidaan lopettaa esim. Ranmanilla tai Shirlanilla. Sen sijaan Consento sopii ruiskutettavaksi ennen Infinitoa ohjelmien alussa.

Infiniton käyttömäärä on 1,2-1,6 l/ha. Tärkkelysperunalla suositellaan käytettäväksi annosta 1,2 l/ha ja ruoka-, teollisuus- ja siemenperunalla annosta 1,6 l/ha. Suuressa ruttopaineessa käytetään kuitenkin aina 1,6 l/ha annosta. Ruiskuta Infinitoa ohjelmien keskivaiheessa (esim. 3. ja 4.ruiskutus) 2-3 kertaa. Valmisteen max. käyttömäärä samalla lohkolla kasvukauden aikana on 4,8 l/ha. Ruiskutusten väli voi olla 7-14 vrk. Jos esim. huonon sään takia ei ole mahdollista ruiskuttaa, säilyy Infiniton teho perunaruttoon hyvänä huolimatta pidemmästä ruiskutusvälistä.

Valmisteen käyttö on helppoa, koska Infinito ei vaahtoa ja sekoitettavuudeltaan helppo.

Vesimäärä on 150-400 l/ha.

Valmistetta voi käyttää peräkkäisinä vuosina, mutta käyttö pohjavesialueilla ei ole sallittua.

Valmiste on sateenkestävä 1 tunnin kuluttua ruiskutuksesta, jos lehdet ovat olleet kuivia ruiskutushetkellä.

Varoaika on 7 vrk.

 

Tuotepakkaus 10 ltr. Tukkupakkaus 2 x 10 ltr.

 

Sekoitukset

Voi sekoittaa tuhoeläinten torjunta-aineiden (esim. Biscaya), öljyjen, rikkatorjuntavalmisteiden ja lehtilannoitteiden kanssa.

 

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.