Sekator OD 375

Rikkakasvien torjuntaan ohra-, vehnä - ja ruisviljelyksiltä.

Valmiste vaikuttaa lehtien kautta. Valmisteella on erinomainen tai hyvä teho mataraan, saunakukkaan ja useimpiin kevätitoisiin rikkakasveihin (mm. pihatähtimö, pillike, jauhosavikka, ristikukkaiset rikkakasvit). Orvokkia, peippiä ja emäkkiä torjuttaessa suositellaan käytettäväksi suurinta käyttömäärää. Käsittelyn jälkeen rikkakasvien kasvu pysähtyy heti ja näkyvät oireet ilmaantuvat n. 2 viikon kuluttua käsittelystä. Rikkakasvit ovat täysin kuolleita 4-6 viikon kuluttua käsittelystä.

Käyttömäärä on syysviljoilla 100-150 ml/ha ja kevätviljoilla 75-150 ml/ha. Vesimäärä on 200 l/ha. Kiinnikettä käytetään 1 dl/200 l vettä.

Valvattiin ja ohdakkeeseen tehoaa Sekator 75 ml/ha + MCPA 1 l/ha.

Käyttöajankohta: Syysviljat ruiskutetaan aikaisin keväällä kasvun alkaessa. Kevätviljat ruiskutetaan viljojen ollessa 2-3 - lehtiasteella, viimeistään korrenkasvun alkaessa.

Ruiskutusta ei suositella alle 5 °C lämpötiloissa. Sateenkesto 2 h.

Ei saa käyttää kauralla, suojaviljassa eikä nurmilla. Ei saa käyttää pohjavesialueilla.

Muuta tietoa: Ei saa käyttää 3 metriä lähempänä vesistöjä.

Sekoitukset

Sekoitettavuus:

Hormoniherbisidit (MCPA), Oxitril, kasvitautiaineet, *nestemäinen typpi (esiseos veden kanssa oltava), Decis Mega, korrensääteet kuten Moddus (Huom! Cerone ei sovi seokseen), hivenlannoitteet (esim. Yara Vita Mantrac Pro), Mangaanisulfaatti.

*  Vioitusriski on kevätviljoilla.

Puma Extran ja Sekatorin tankkiseosta ei suositella. Myöskään YARA Vita Gramitrelia ei suositella tankkiseokseen Sekatorin kanssa.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.