13-02-2024

Inspiro Pack-tautiaineratkaisu tuo uutta kaivattua tehoa ja resistenssin hallintaa

Tiesitkö, että markkinoiden monipuolisin tautiainepaketti on kolmen tehoaineryhmän Inspiro Pack!

Inspiro Pack valmistetta voi käyttää kaikilla viljoilla joustavasti ja sen uusi spirpoksamiini tuo uutta tehoa lehtilaikkutautien torjuntaan. Vuonna 2023 teetetyn Inspiro Packin käyttäjäkyselyn tuloksista yli 90 % käyttää Inspiro Packiä uudestaan ja 89 % vastasi sadon laadun olleen parempi Inspiro Packilla.

Timo Pöntinen Lapualta on testannut jo kahtena kesänä Inspiro Packia hyvin tuloksin 

- Monipuolisuus tehoaineissa ja pohjavesirajoituksettomuus vahvuuksia. Tehoa riittää koko loppu kasvukaudeksi ja kasvustot on pysyny puhtaina, kertoo Timo.

Inspiro Pack sisältää SDHI- triatsolien ja morfoliinien tehoaineita. Se estää sienien resistenssin syntyä pelloilla. Valmisteen sisältämä protiokonatsoli antaa kasville pitkän suojan sekä SDHI-tehoaine fluopyraami viherrytysvaikutuksen ja pysäyttää kasvitaudin etenemisen välittömästi ruiskutuksen jälkeen. Uuteen morfoliinien tehoaineryhmään kuuluva spiroksamiini tehoaa laajasti eri kasvitauteja vastaan ja tehoaineen erityispiirre on, että se nopeuttaa koko seoksen imeytymistä ja leviämistä kasvin lehdessä.

-Pohjanmaalla on tärkeää käyttää tuotetta, joka tehoaa 100 % varmuudella verkko- ja rengaslaikkuun. Sen vuoksi Inspiro Pack onkin noussut suureen suosioon Pohjanmaalla viime vuonna, kertoo Matti Jaatinen Hankkijalta.

Kasvitautien torjunta on tärkeä toimenpide, kun tavoitellaan hyvinvoivaa kasvustoa sekä laadukasta satoa. Tähän Inspiro Pack vastaa tarjoamalla kasvitautien torjuntaan tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun. Inspiro Pack on uuden Inputin ja Propulsen pakettiratkaisu kaikille viljoille. Huomionarvoista on, että Inspiro Pack on markkinoiden ainoa SDHI-valmiste, jolla ei ole pohjavesirajoitusta!

Nyt uusi pienempi käyttömäärä kevätvehnälle 0,3-0,4 + 0,3-0,4!!