Emesto Silver brand tag and image of potatoes

Emesto Silver

Siemenperunan peittaukseen versolaikkua, perunaseittiä, seittirupea sekä harmaahilsettä vastaan.

- huippuluokan peittausaine perunalle

- aivan uutta kemiaa: tehoaineina SDHI + triatsoli

- luotettavaa tehoa maa- ja siemenlevintäisiin tauteihin

Ominaisuudet:

Emesto Silver on kahden tehoaineen huipputehokas peittausaine siemenperunalle. Valmsiteen sisältämä penflufeeni kuuluu SDHI-tehoaineryhmään, joka on nyt ensimmäistä kertaa käytettävissä perunan peittaukseen. Toinen tehoaine protiokonatsoli on laajatehoinen triatsoli, joka varmistaa tehoa ja vähentää resistenssin riskiä. Emesto Silverin teho versolaikkua, perunaseittiä ja seittirupea aiheuttavaan Rhizoctonia solani -sieneen on erittäin hyvä. Emesto Silver tehoaa myös harmaahilseeseen. Emesto Silver sisältää kirkkaanpunaisen väriaineen, joka helpottaa levitystasaisuuden arvioimista.

Vaikutustapa:

Emesto Silverin tehoaineet suojaavat siemenperunan systeemisesti ja kosketusvaikutteisesti taudinaiheuttajia vastaan.

Käytössä huomioitavaa:

Rullapöydällä peitattaessa käytetään yleensä 1 litra peittausliuosta (Emesto Silver + vesi) / 1000 kg perunansiementä. Varmistu siemenen kuivumisesta jos siementä täytyy säilyttää ennen istutusta. Istutuksen pitää tapahtua istutuskoneella. Istutuskoneessa peitattaessa käytetään peittausliuosta (Emesto Silver + vesi) 2-4 l/1000 kg siementä.

Käytön rajoitukset:

Emesto Silver -valmistetta ei saa käyttää perunanistutuksessa, jossa perunoita kosketetaan käsin. Istutuskoneessa peitattaessa ruiskutus ei saa suuntautua suoraan istutusvakoon, vaan käisttelyn pitää tapahtua koneen sisällä. Valmisteella peitattua perunoita saa istuttaa samalle kasvulohkolle vain joka kolmas vuosi. Enintään yksi käsittely.

Tehoaine:

Penflufeeni 100 g/l

Protiokonatsoli 18 g/l

  

Pakkauskoko/tukkupakkaus 4 x 5 ltr.

 

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Kysy meiltä

Klikkaa kuvasta yhteystietoihimme!