Attribut Super

Tehokas ratkaisu juolavehnän ja leveälehtisten rikkojen torjuntaan. Tuote koostuu nestemäisestä Sekator OD- ja jauhemaisesta Attribut 70 SG-valmisteista, jotka on aina sekoitettava keskenään.

Juolavehnän ja muiden heinämäisten sekä leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätvehnällä. Juolavehnän lisäksi hyviä tuloksia saadaan myös kylänurmikan, ruiskattaran, luohon ja rikkapuntarpään torjunnassa. Teho rikkakasveihin saattaa näkyä vasta 3-4 viikon kuluttua. Sekator tehoaa perusrikkoihin kuten esim. mataraan, saunakukkaan, savikkaan, pillikkeeseen ja peippiin.

Käyttömäärä on 60 g/ha Attribut 70 SG+ 100 ml/ha Sekator OD. Sekator OD lisätään valikoivuuden varmistamiseksi. Vesimäärä 200-300 l/ha. Kiinnikettä käytetään 1 dl/200 l vettä.

Valmiste tehoaa juolavehnään viljan pensomisen alusta korrenkasvun alkuun (1-2  - solmuvaihe) saakka.

Sateenkesto 2 h. Ei saa käyttää pohjavesialueilla ja 3 metriä lähempänä vesistöjä.

Tuotteen vähittäismyynti Hankkijan kautta.

Sekoitukset

- hormoniherbisidit (MCPA), kasvitautiaineet, *nestemäinen typpi (esiseos veden kanssa), Decis, CCC-korrensääde (max 0,2 - 0,4 l/ha)

* vioitusriski on kevätviljoilla

- hukkakaura-aineita (esim. Puma Extra ja Axial) ei saa lisätä tankkiseokseen. Moddus-korrensäädettä ei suositella tankkiseokseen.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.